O lige

Podunajská
HOKEJOVÁ liga (PHL)

Vitajte v Podunajskej amatérskej hokejovej lige, známej pod skratkou PHL, ktorá vznikla v roku 2023 s jedinečným cieľom – priniesť radosť z hokeja všetkým nadšencom a amatérskym hráčom v regióne. Naša liga má svoje sídlo na zimnom štadióne v Nových Zámkoch a je miestom, kde sa stretávajú vášeň, šport a priateľstvo.

Registrované tímy v sezóne 2024/25:

PHL:

Náš príbeh

Myšlienka bola jednoduchá, no zároveň mocná – vytvoriť hokejovú ligu, kde by každý, bez ohľadu na svoje schopnosti, mohol zažiť pravú hokejovú atmosféru.

Založenie PHL nebolo len o hokeji, ale aj o komunite. Chceli sme vytvoriť miesto, kde by sa mohli stretnúť ľudia so spoločnými záujmami a kde by sa mohli zrodiť nové priateľstvá. S podporou miestnych inštitúcií a neúnavnou prácou dobrovoľníkov sme prešli od snov k skutočnosti. Tak vznikla Podunajská amatérska hokejová liga – liga pre amatérskych a hobby hráčov, ktorí túžia po vzrušení a súťaživosti na ľade.

Naša liga je určená pre všetkých hokejistov a nadšencov, ktorí chcú zažiť hokej v jeho najčistejšej podobe. Či už ste bývalý hráč, ktorý sa chce vrátiť na ľad, alebo len niekto, kto miluje hokej a rád by si zahral, PHL je tu pre vás.

  • PHL : Pre bývalých hráčov (žiacka liga, dorast), čisto amatérskych a hobby hráčov, ktorí možno nemajú veľa skúseností, ale majú veľkú vášeň pre hokej.
 

Naša vízia

Naším cieľom je neustále zlepšovať a rozširovať našu ligu. Sme odhodlaní prinášať nové inovatívne prvky, ktoré obohatia zážitok našich hráčov a fanúšikov. Veríme, že PHL môže byť príkladom pre ostatné regióny a stať sa inšpiráciou pre vznik ďalších amatérskych hokejových líg.

Pridajte sa k nám a staňte sa súčasťou Podunajskej amatérskej hokejovej ligy. Nezáleží na vašich skúsenostiach alebo veku – ak milujete hokej, máme pre vás miesto na ľade. Tešíme sa na vás a na ďalšie skvelé sezóny plné vzrušenia, priateľstva a nefalšovanej hokejovej radosti.

Tešíme sa na vás na zimnom štadióne v Nových Zámkoch!

Prečo si vybrať nás?

Jedinečný zážitok

PHL ponúka viac než len hokejové zápasy. Ponúkame kompletný hokejový zážitok, ktorý zahŕňa živé prenosy zo zápasov, pozápasové rozhovory a profesionálne štatistiky zo zápasov. Každý hráč má možnosť cítiť sa ako súčasť niečoho veľkého a významného.

All Star Game

Jedným z našich vrcholov sezóny je All Star Game, kde sa stretávajú najlepší hráči ligy. Je to fantastická príležitosť vidieť hokej na najvyššej úrovni v našej lige a zároveň skvelá príležitosť pre hráčov ukázať svoje schopnosti.

Putovný pohár a medaily

Pre víťazov našej ligy sme pripravili špeciálny putovný pohár, ktorý je symbolom úspechu a tvrdého tréningu. Ale nezabúdame ani na ostatných hráčov – každý účastník dostane medailu ako spomienku na skvelú sezónu.

Silná komunita

PHL nie je len o hokeji, je to predovšetkým o ľuďoch. Naša liga je miestom, kde sa stretávajú rôzne generácie hokejových nadšencov, kde sa rodia nové priateľstvá a kde sa spolu zdieľajú nezabudnuteľné zážitky. Každý zápas je príležitosťou na stretnutie s novými ľuďmi a na budovanie trvalých vzťahov.

Profesionálny prístup

Náš tím je zložený z ľudí, ktorí milujú hokej a rozumejú jeho duši. Zabezpečujeme, aby každý zápas prebiehal hladko a profesionálne. Našu vášeň pre hokej prenášame do každého detailu, od organizácie zápasov až po starostlivosť o našich hráčov.

Priebeh ligy

Rozdelená je na dve časti: základná časť a playoff. Playoff sa hrá na dva víťazné zápasy. V druhej polovici sezóny je naplánovaný All-stars game pre každú ligu, kde sa proti sebe postavia najlepší hráči ligy.

Po skončení sezóny sa budú slávnostne odovzdávať rôzne individuálne ocenenia a trofeje pre víťazov play of a pohára nádeje.

Staňte sa sponzorom a
podporte Podunajskú hokejovú ligu

Pripojte sa k nám a buďte hnacou silou talentovaných hokejistov v PHL, pretože spolu môžeme dosiahnuť veľké úspechy.

Štadión

Zimný štadión Nové Zámky

Športová 7980, 940 02 Nové Zámky-Dolná kapsa